Over ons

Wie wij zijn

Derks Rolstoelvoertuigen is onderdeel van Derks Autogroep.
Binnen de Derks Autogroep bedienen wij onze klanten in totale mobiliteitsoplossingen passend bij ieders individuele mobiliteitsbehoefte. Door onze specialismen en vakkundige medewerkers geven wij onze klanten het vertrouwen om zorgeloos te genieten van mobiliteit op maat.

Wij willen alle mogelijke mobiliteitsbehoeften op het gebied van bedrijfswagens tot 3500kg faciliteren. Mede door de expertise van onze medewerkers kunnen wij optimaal anticiperen op alle vraagstukken en iedereen te allen tijde voorzien van een passende mobiliteitsoplossing.

Totaal, vertrouwd, tevreden. Daarom Derks

Deze kernwaarden zijn het draagvlak van de organisatie en dienen door elke afdeling te worden (uit)gedragen. Totaal staat voor het full service concept dat Derks als organisatie biedt. Vertrouwd staat voor de basis van een langdurige relatie. Tevreden staat voor het overtreffen van de verwachting van de klant.

Voor onze rolstoelgebruikers

Eén van onze specialismen is het aanpassen van voertuigen voor het vervoeren van één of meerdere rolstoelpassagiers. Het belangrijkste hierbij is, het zo optimaal mogelijk invullen van uw wensen als klant.

Altijd mobiel. Daarom Derks

Voor elke situatie een geschikt rolstoelvoertuig