Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Onze werkplaats is gespecialiseerd in het onderhoud van uw personenauto of lichte bedrijfswagen. Door onze ruime kennis, ervaring en gecertificeerde medewerkers houden wij u zorgeloos mobiel. Als Bosch Car Service bedrijf mogen wij spreken van vakkundige mensen die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Uw auto is bij ons in goede handen. Daarnaast zijn wij door onze jarenlange ervaring in het bouwen en onderhouden van rolstoelvoertuigen goed bekend met de meest voorkomende systemen en de daarbij horende problemen.

Rolstoellift

Wanneer u in het bezit bent van een aangepast voertuig voorzien van een rolstoellift is dit een onmisbaar onderdeel in uw mobiliteit. Het is dus van belang dat u altijd kunt rekenen op de probleemloze werking van uw lift. Daarnaast zorgt regelmatig onderhoud van uw rolstoellift voor behoud van de prestaties en zal het de noodzaak voor reparaties verminderen.

Wij adviseren onze klanten jaarlijks een onderhoudscontrole uit te laten voeren en tweejaarlijks een onderhoudsbeurt. Bij intensief gebruik wordt aangeraden ieder half jaar de lift door te (laten) smeren.

De jaarlijkse onderhoudscontrole kost € 97,50 excl. BTW en omvat de volgende werkzaamheden:

  • Controle werking hydraulisch – cilinders en leidingen
  • Controle werking mechanisch – bekabeling en kleppen
  • Controle werking elektrisch – pomp en afstandsbediening
  • Nalopen bevestigingen en leidingen
  • Smeren smeernippels en smeerpunten met droogsmeermiddel, vet en kruipolie
  • Controleren olieniveau.

Ook kunt u zelf natuurlijk de levensverwachting van uw rolstoellift verhogen door de lift te reinigen en bij gebruik visueel en akoestisch te controleren. Regelmatig wassen met een autowasmiddel en daarna grondig drogen zal met name de gecoate delen van het platform beschermen. Dit is met name van belang in periodes dat de wegen worden bestrooid.

Voor elke situatie een geschikt rolstoelvoertuig