Uw rolstoelvervoer goed geregeld door Derks

Bij wie klopt u aan als u behoefte heeft aan aangepast vervoer? Een auto of bus waarin bijvoorbeeld een rolstoel of scootmobiel past. Kom met al uw vragen direct naar Derks Rolstoelvoertuigen in Uden. We helpen u aan het meest geschikte  rolstoelvoertuig en aan de best onderbouwde aanvraag voor financiële ondersteuning.

Wat in uw situatie het beste voertuig is, bekijken we samen, stap voor stap. De vakmensen van Derks Rolstoelvoertuigen leveren u altijd maatwerk omdat we willen dat u 100% tevreden bent. Dat is ook de reden dat we alleen voertuigen aanpassen uit onze eigen voorraad; zowel nieuwe als gebruikte

De financiële ondersteuning is een hoofdstuk apart. De tijd dat u met uw vraag voor aangepast vervoer bij de gemeente terecht kon en men een gepaste oplossing voor u zocht, is helaas voorbij. Ja, de gemeente heeft nog steeds een verplichting om haar burgers mobiel te houden. Maar hoe, dat bepaalt iedere gemeente zelf. Vaak stellen ze een taxipas beschikbaar. Daar bent u natuurlijk niet mee geholpen als u regelmatig met uw hele gezin op pad wilt. Dan heeft u eigen, aan uw persoonlijke situatie aangepast vervoer nodig. Dit is vaak een behoorlijke investering. Is financiële ondersteuning nodig, dan zorgen wij bij Derks Rolstoelvoertuigen voor een gedetailleerde offerte die de aanschaf van het best passende rolstoelvoertuig mogelijk maakt.

Meer weten over de mogelijkheden?

Bel ons op 0413 24 10 40 of kijk eens naar de aanpassingspakketten om een idee te krijgen van de keuzes en de kosten.

Rolstoelaanpassingspakketten

Voor elke situatie een geschikt rolstoelvoertuig