Help! Ik groei uit mijn rolstoelbus

Het begon allemaal met een kleine rolstoelbus, geschikt voor de dochter in rolstoel, broertje ernaast, pa en ma voorin. Het gaat goed met het hele gezin en dochterlief rijdt binnenkort zelfstandig rond in een groter formaat, elektrische rolstoel. En die past niet meer in de kleine bus. Wat nu? Dan zetten we bij Derks, samen met de klant, graag de volgende stap.

“Dat is wat we het liefste doen”, zegt Ruud Derks. “De levensloop van onze klanten volgen zodat ze een leven lang mobiel zijn. Dit kunnen we garanderen omdat we alles in eigen huis hebben: we hebben, naast gebruikte rolstoelvoertuigen ook standaard zo’n tweehonderd bussen op voorraad. Die bussen zijn geschikt voor aanpassing naar rolstoelvervoer. Het ombouwen en levenslang onderhoud gebeurt allemaal in onze eigen, grote werkplaats in Uden (Noord-Brabant). Zo houden we steeds 100% controle op de kwaliteit die we leveren. Die garantie geven we onze klanten graag.”

Zoals het voorbeeld al laat zien, kan er in de loop van de tijd veel veranderen. Kleine kinderen worden groot, het gezin breidt uit of door een chronische aandoening kan iemand zich steeds minder goed bewegen en verplaatsen. Een nieuwe levensfase vraagt vaak om aanpassing van de rolstoelbus en daar vinden we altijd een oplossing voor. Soms is daarvoor een nieuwe bus nodig, maar soms maken we met een slimme aanpassing het voertuig weer geschikt voor jaren comfortabel reisplezier.

We maken natuurlijk ook mee dat de klant of het familielid waarvoor het rolstoelvoertuig nodig was, overlijdt. Ook dan helpen we bij Derks Rolstoelvoertuigen graag mee om het rolstoelvoertuig een nieuwe bestemming te geven.

Meer weten over de mogelijkheden?

Bel ons op 0413 24 10 40 of kijk eens naar de aanpassingspakketten om een idee te krijgen van de keuzes en de kosten.

Rolstoelaanpassingspakketten

Voor elke situatie een geschikt rolstoelvoertuig